Cel mai mare producător de folii din polietilenă din Cehia

Zonă clienți

RO CS EN DE RO

Stiri

Acasă / Despre noi / Stiri

INOVAȚIA LAMIBAG

24 Octombrie 2023

La GRANITOL, lucrăm intens la extinderea gamei de produse cu ambalaje complet reciclabile sub marca LAMIBAG® pentru a răspunde cerințelor în creștere ale clienților și ale pieței.

Astăzi am produs cele 6 milioane de LAMIBAG®, iar această geantă este fabricată 100% din polietilenă și este complet reciclabilă. Sustenabilitatea, protecția mediului, prevenirea deșeurilor sunt subiecte de care ne ocupăm zilnic.

Acestea sunt pachete complet reciclabile pentru furaje uscate care îndeplinesc cerințele exigente privind proprietățile de barieră, în diferite formate de dimensiuni (1,5-20 kg), inclusiv sisteme resigillabile (fermoar, glisor, aplix).

Întrucât producem totul „sub un singur acoperiș”, mulți dintre angajații noștri sunt responsabili pentru aducerea pe piață a unui astfel de sac - de la cercetare și dezvoltare, prin achiziție, producție în mai multe etape (suflare, imprimare, laminare, sudare) până la vânzări.

Astăzi, producem și furnizăm ambalaje pentru aproape toți producătorii autohtoni de furaje și suntem pregătiți pentru extinderea în continuare și intrarea în companii multinaționale. Asteptam noi comenzi si clienti multumiti.

Mai multe informații pot fi găsite aici

<< Arhiva de știri

Contact rapid

GRANITOL PACKAGING s.r.l.

Coriolan Brediceanu Nr. 8, Birou 405
300011 Timisoara

Contactează-ne

GRANITOL PACKAGING s.r.l.

Coriolan Brediceanu Nr. 8, Birou 405, 300011 Timisoara
Tel.: +40 720 887 997, E-mail office@granitolpackaging.ro

Zonă clienți

Urmărește-ne pe Facebook