Cel mai mare producător de folii din polietilenă din Cehia

Zonă clienți

RO CS EN DE RO

Ecologie

Acasă / Despre noi / Ecologie

Politica de mediu a companiei GRANITOL reflectă interesul conducerii companiei în integrarea principiilor de protecție a mediului în managementul general al sistemului. Scopul este de a crea o conștientizare generală a impactului tuturor activităților companiei asupra mediului, nu numai în regiunea noastră, dar și a necesității reducerii continue a efectelor potențiale ale tehnologiei și produselor de fabricație asupra  mediului.

Impactul companiei GRANITOL asupra mediului este descris în următoarele puncte.

  • Polietilena (PE) și polipropilena (PP) sunt materiile prime utilizate în procesul de producție; produsele din aceste materiale sunt reciclabile.
  • Toate produsele sunt sigure pentru sănătate, nu degaja substanțe toxice și îndeplinesc condițiile pentru conținutul de metale grele.
  • Vopselele flexografice diluate cu alcool sunt utilizate pentru imprimarea foliilor (sănătatea și siguranța sunt confirmate de Institutul Național de Sănătate).
  • Compania GRANITOL operează două seturi suplimentare de echipamente de ardere pentru a reduce scurgerile de solvenți organici (alcool) în aer și pentru a respecta limitele de emisie pentru imprimare.
  • Deșeurile generate în timpul operațiunilor de fabricație sunt transferate către organizații autorizate să le gestioneze și autorizate să le elimine.
  • Compania GRANITOL este implicată în „Sistemul de conformitate asociat” al EKO-KOM.
  • Clădirea companiei nu este inclusă în niciunul dintre grupurile asociate cu prevenirea accidentelor grave cauzate de substanțe chimice periculoase și produse chimice selectate.
  • Compania GRANITOL nu este nici măcar în regimul din „Legea privind prevenirea și controlul integrat al poluării și Registrul integrat al poluării” (IPPC), care este o implementare a Directivei Consiliului UE nr. 96/61/CE.

Contact rapid

GRANITOL PACKAGING s.r.l.

Coriolan Brediceanu Nr. 8, Birou 405
300011 Timisoara

Contactează-ne

GRANITOL PACKAGING s.r.l.

Coriolan Brediceanu Nr. 8, Birou 405, 300011 Timisoara
Tel.: +40 720 887 997, E-mail office@granitolpackaging.ro

Zonă clienți

Urmărește-ne pe Facebook