Cel mai mare producător de folii din polietilenă din Cehia

Zonă clienți

RO CS EN DE RO

Stiri

Acasă / Despre noi / Stiri

Am câștigat un premiu

10 Noiembrie 2022

În acest an, compania noastră a participat la concursul pentru Premiul Guvernatorului Regiunii Olomouc pentru responsabilitate socială.

Și am reușit – ne-am clasat pe un frumos loc 2 la categoria firme cu peste 250 de angajați.

„Responsabilitatea socială este orice lucru care aduce beneficii oamenilor, naturii și lumii înconjurătoare în același timp. Este opusul abordării susținute anterior, care înțelegea mediul doar ca o sursă de îmbogățire. Dar este, de asemenea, toleranță reciprocă și respect între oameni, străduința pentru conviețuirea reciprocă de care va fi în beneficiul tuturor. Mulțumesc tuturor companiilor și persoanelor care sunt responsabile din punct de vedere social”, a declarat Josef Suchánek, guvernatorul Regiunii Olomouc.

A fi o companie responsabilă din punct de vedere social ar trebui să fie în interesul fiecărei companii – comportamentul responsabil crește productivitatea muncii și loialitatea angajaților și aduce companiei un avantaj competitiv durabil pe termen lung. Cu toate acestea, o condiție prealabilă pentru succes este o abordare sistematică, în care comportamentul responsabil este legat de strategia de afaceri, valorile și misiunea companiei. Este vorba de alegerea unor astfel de activități care să corespundă naturii companiei și așteptărilor principalelor părți interesate sau ale persoanelor interesate. Practica arată, de asemenea, că activitățile asociate cu Responsabilitatea Socială Corporativă nu sunt eficiente fără convingerea etică personală a conducerii și a angajaților.

Mai multe informatii aici

<< Arhiva de știri

Contact rapid

GRANITOL PACKAGING s.r.l.

Coriolan Brediceanu Nr. 8, Birou 405
300011 Timisoara

Contactează-ne

GRANITOL PACKAGING s.r.l.

Coriolan Brediceanu Nr. 8, Birou 405, 300011 Timisoara
Tel.: +40 720 887 997, E-mail office@granitolpackaging.ro

Zonă clienți

Urmărește-ne pe Facebook